Gdzie studia nie studium?

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
krajewskaewa
Nowy(a)

Gdzie studia nie studium?

Post autor: krajewskaewa » 15 maja (wt) 2007, 11:50:53

Witam.
Chciałabym iśc na studia fotografizne konkretnie w Wawie ale przeglądam szkoły i nie moge nic znaleśc, albo nie potrafie szukać. Czy wiecie może coś na ten temat? Bo niestety moja mam się uparła że nie zapłaci mi za studia :( (bo chcę iśc na dzienne) jesli nie zdobedę przynajmniej licencjata. Ja się nie znam na tym jakie tytuły zdobywa się przy tym kierunku, moglibyście mi pomóc? :?:

Abrakadabra
Nowy(a)

Post autor: Abrakadabra » 15 maja (wt) 2007, 14:23:13

Sądzę, że oprócz jakiś wydziałów na ASP to nie ma czegoś takiego w Wawie. Nauka fotografii jest raczej taką nauką praktycznych umiejętności i tego właśnie głównie można nauczyć się w szkole policealnej a nie na studiach. Na studiach to się zdobywa suchą wiedzę z książek a w takiej szkole uczysz się jak używać aparatu fotograficznego i co się z nim robi. Także porozmawiaj z mamą i namów ją, że w takiej szkole nauczysz się zawodu a potem do pracy i na studia. Może zabierz mamę na Dni otwarte?

a_anka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: a_anka » 15 maja (wt) 2007, 15:44:56

Hej! Zależy jaka fotografia Cię interesuje...może Pracownia Fotografii Prasowej na UW?? Tu szczegóły: http://193.0.70.155/PFP/index.php?optio ... &Itemid=33 Tylko czy nie jest już trochę późno na zastanawianie się?? Bo z tego co wiem UW skończyło już przyjmowanie zgłoszeń? Ale może się mylę. Pozdrawiam!

PS. jeśli fotografia to Twoja pasja to walcz z mamą, bo magister wcale nie oznacza dobrej pracy! :wink:

Powodzenia!

krajewskaewa
Nowy(a)

Post autor: krajewskaewa » 15 maja (wt) 2007, 16:30:00

No to dzięki serdeczne :) Ja jestem nowicjuszem i myślę że pójście najpierw na studnium a najwyżej później dla mamusi :? na studia jest dobrym rozwiązaniem. Mam jeszcze jeden problem u mnie w szkole świadectwa rozdają dopiero 1 czerwca, czy można sobie jakoś zaklepać miejsce?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 maja (wt) 2007, 16:55:59

Ależ oczywiście! Zarejestruj się internetowo a potem donieś te dokumenty, które już masz. :idea: A składając dokumenty podpiszesz nam oświadczenie do kiedy doniesiesz świadectwo! Możesz i tak przyjść z mamą na Dzień Otwarty i też ją przekonać! :!:

ODPOWIEDZ