Witam.
Chciałabym iśc na studia fotografizne konkretnie w Wawie ale przeglądam szkoły i nie moge nic znaleśc, albo nie potrafie szukać. Czy wiecie może coś na ten temat? Bo niestety moja mam się uparła że nie zapłaci mi za studia (bo chcę iśc na dzienne) jesli nie zdobedę przynajmniej licencjata. Ja się nie znam na tym jakie tytuły zdobywa się przy tym kierunku, moglibyście mi pomóc?
Gdzie studia nie studium?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Sądzę, że oprócz jakiś wydziałów na ASP to nie ma czegoś takiego w Wawie. Nauka fotografii jest raczej taką nauką praktycznych umiejętności i tego właśnie głównie można nauczyć się w szkole policealnej a nie na studiach. Na studiach to się zdobywa suchą wiedzę z książek a w takiej szkole uczysz się jak używać aparatu fotograficznego i co się z nim robi. Także porozmawiaj z mamą i namów ją, że w takiej szkole nauczysz się zawodu a potem do pracy i na studia. Może zabierz mamę na Dni otwarte?
-
- Zadomowił(a) się
Hej! Zależy jaka fotografia Cię interesuje...może Pracownia Fotografii Prasowej na UW?? Tu szczegóły: http://193.0.70.155/PFP/index.php?optio ... &Itemid=33 Tylko czy nie jest już trochę późno na zastanawianie się?? Bo z tego co wiem UW skończyło już przyjmowanie zgłoszeń? Ale może się mylę. Pozdrawiam!
PS. jeśli fotografia to Twoja pasja to walcz z mamą, bo magister wcale nie oznacza dobrej pracy!
Powodzenia!
PS. jeśli fotografia to Twoja pasja to walcz z mamą, bo magister wcale nie oznacza dobrej pracy!
Powodzenia!
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR